<< terugJe bent nu hier : Home * Proclaimer

zoeken in de site

Proclaimer

 

Kuseema is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. De verstrekte informatie is dan ook indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd. Mocht je desondanks op deze site een document of pagina tegenkomen waarvan je denkt dat deze onjuiste of verouderde informatie bevat, dan stellen wij je reactie bijzonder op prijs. Je kunt reageren per e-mail naar info @ jongin.nl.
 

Wij aanvaarden  dan ook geen aansprakelijkheid voor schade in verband met het gebruik van deze website  of als gevolg van onvolkomenheden of andere onjuistheden op deze site.
 

Kuseema heeft afspraken (huisregels) gemaakt voor het plaatsen van eigen ervaringen of foto’s op de website en voor het deelnemen aan een discussie. Inkomende teksten worden centraal beoordeeld en vooraf gemodereerd door de medewerkers van Kuseema. Teksten die in strijd zijn met de huisregels voor interactieve pagina’s worden verwijderd. Ook als een bericht na beoordeling geplaatst is, aanvaarden we geen aansprakelijkheid.


Alle informatie die je ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. We gebruiken persoonsgegevens alleen voor het doel waar je ze voor verstrekt. Jongin stelt geen gegevens zoals o.a. ip-adres van bezoekers van de site ter beschikking aan derden, tenzij Jongin hiertoe krachtens de wet of een gerechtelijke uitspraak verplicht is.
 

Teksten, foto’s en tekeningen zijn soms speciaal voor Jongin gemaakt. Hierop berust auteursrecht. Toestemming om deze teksten of beeldmaterialen over te nemen kun je vragen via: post @ jongin.nl.
 

Op deze site zijn ten slotte diverse verwijzingen naar andere websites opgenomen. Jongin doet er alles aan om deze verwijzingen accuraat te houden. De inhoud en betrouwbaarheid van de informatie op deze sites is de verantwoordelijkheid van de beheerders van de desbetreffende site. De eventuele aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze sites, op welke wijze dan ook, ligt bij de beheerders van de betreffende sites.

Voor meer informatie over het doel van de Jongin-sites verwijzen wij door naar de website www.jongin.nl.


 
Cookies | Denk mee | Contact | Colofon | Proclaimer | print deze pagina