<< terugJe bent nu hier : Home * Nieuws

zoeken in de site
You have arrived... at last
Gisterochtend om 10 uur van huis vertrokken. Nu lekker op de bank in ons appartement in Palafolls. Stage in Spanje kan beginnen!

Buenos dias amigos!

Het was een lange lange lange reis.
In Den Bosch kwam de bus netjes om kwart voor 11 om ons op te pikken en snel konden we verder. We zijn (helaas niet via Limburg) via Eindhoven, Antwerpen (waren we om 12 uur al), Brussel, Luik, Metz, een andere franse plaats en Dijon naar Spanje gereden.
Er zat een kind bij ons in de bus die driekwart van de reis heeft zitten krijzen, janken, schreeuwen, zingen ed op een niveau dat iedereen er last van had. Dat iemand een kind van net 2 meeneemt in een busreis van ruim 24 uur kan ik dan ook echt niet begrijpen.

Vanmorgen om kwart over 11 kwamen we aan bij het station Barcelona de Sants. Hier was het: pin geld, koop een treinkaartje naar Malgrat en een sim-kaart halen. Dat laatste is helaas nog niet gelukt.
Het treinkaartje hebben we gehaald met het gepinde geld en de trein naar Malgrat reed heerlijk langs de kust, vrijwel constant uitzicht op strand, palmbomen en een groene zee. Geweldig!

In Malgrat de Mar aangekomen op zoek naar de bus naar Palafolls, niemand wist waar die was dus gaan wij naar het tourist information point (of in het Spaans officina turisma aangezien ze geen engels kunnen). Weekend, gesloten. Heel fijn. 
Net te laat voor de bus bleek, ivm Siesta.. uiteraard.. Spanje!

Toen zijn we maar gaan lopen, het zou een half uur lopen zijn in de brandende zon, warmste punt van de dag met al onze bagage.. Na een tijdje wisten we het niet meer, hebben we Juan (stagebegeleider vanuit t park) gebeld en heeft die ons met de auto naar t appartement gebracht, dat was een stuk beter!

Eenmaal aangekomen kregen we een rondleiding, hebben we frisse kleren aangedaan en zijn we naar de aldi gelopen. Lekker avondeten gehaald voor vanavond en nu bijkomen van de lange vermoeiende reis!

We hebben wel echt een geweldig appartement!


bron: Annemieke
vrijdag 18 mei 2012
reacties
geen reacties


reageer
ik ben een van jaar

titel

Geef hieronder je e-mailadres op. Je ontvangt dan bericht als anderen reageren op deze discussie.


Je krijgt geen andere e-mails en afmelden is simpel.
  iconverzenden  
Waarom staat mijn reactie niet gelijk online?
Je reactie wordt, voordat deze wordt geplaatst op de site, goedgekeurd door de beheerders. Deze komt dus niet direct online.
 
Cookies | Denk mee | Contact | Colofon | Proclaimer | print deze pagina