<< terugJe bent nu hier : Home * Nieuws

zoeken in de site
Noxorion – Muziek met een boodschap
Al mijn nummers hebben te maken met RESPECT voor een ander en het zijn van jezelf.

Beste mensen, 

 

Ik zal me eerst even voorstellen. Mijn naam is Patrick Ekkebus, geboren op 26-12-1990 in Den-Helder.

  
Vroeger was ik een magere jongen en had ik geen stoere merkkleding... Hierdoor werd ik erg gepest en hoorde ik er niet bij. Toen dit eenmaal begon bleef dit verder gaan... Ik ben met groep 3 van de eerste school afgehaald omdat het hier al begon. Toen ben ik naar de triangel gegaan en we hoopte dat het daar zou veranderen. Dit was heel raar maar ook daar was ik iemand die minder waard was voor de rest. Ik was vroeger erg druk, dit was voor mij een methode om mijn gevoelens te verbergen, omdat ik geen zwak punt wilde zijn uit angst voor dat het nog erger zou worden. Ik sprak er zelf niet heel veel over omdat ik bang was dat het alleen maar erger zou worden. Dit heeft erg veel invloed op mij gehad en ik was altijd een erg onzekere jongen en een makkelijk doelwit omdat ik te snel mensen vertrouwde. Dit deed ik omdat ik er van uit ging dat die mensen wel goede bedoelingen met me hadden... Ook op deze manier ben ik veel bedonderd. Op mijn werk was ik ook altijd het mikpunt voor reacties omdat ik een makkelijk doelwit was, niks terug deed en niet goed meer wist hoe ik moest reageren. Hierdoor heb ik in mijn schooltijd gedachtes gehad dat ik niet goed genoeg was voor de mensen om me heen en het misschien beter was als ik er een einde aan zou maken. Maar NEE!!! dat zou me niet verder helpen want ook ik wou gelukkig worden en net als ieder ander iets opbouwen. Dit is voor iedereen mogelijk en geef elkaar die kans ook!
 
Nu heb ik vorig jaar een ongeluk gehad... Dit is op de snelweg gebeurd. Dat ongeluk heeft me erg laten nadenken. Ik durfde nooit iemand duidelijk te vertellen wat ik van die gene vond. Ik durfde nooit iemand te zeggen wat mijn mening was omdat ik altijd goed wou doen voor een ander. Dit zijn dingen waar ik zelf erg veel mee bezig ben geweest. Omdat gisteren is geweest en morgen is je niet beloofd. Ik ben meer gaan nadenken en me af gaan vragen waarom ik niet gewoon me zelf zou kunnen zijn... Ik heb me in veel posities gewrongen om er bij te horen maar dit hielp allemaal niet. Nu is de vraag: Waarom zou je niet gewoon jezelf kunnen zijn?
 
Dit is omdat je uit angst leeft en je altijd af vraagt over wat een ander van je zou kunnen denken...
Iedereen kan niet meer doen dan zichzelf zijn! Je kunt niet kiezen hoe je geboren bent. Iedereen zou elkaar toch moeten respecteren zoals die is? En natuurlijk hoef je niet iedereen te mogen maar dit is toch geen reden die gene als mindere te behandelen? Je krijgt gemiddeld 80 jaar om te leven... Waarom zou je daar niet gewoon het mooiste van maken? "Laat je niet leven" maar leef ook geen ander
 
Nu heb ik 2 maanden geleden een einde gemaakt aan gedachtes en alles omgezet in muziek. Mijn nummers zullen niet commercieel worden maar zijn alleen op respect en het leven gebaseerd.
 
Al mijn muziek nummers zullen te maken hebben met RESPECT voor een ander en het zijn van jezelf, natuurlijk zit overal een duidelijk verhaal en standpunt achter. Het klinkt hard maar de feiten zijn dat er nog steeds kinderen kapot gaan aan pesten en er zelfs kinderen zijn die zelfmoord plegen. Omdat er teveel gepest wordt en mensen geen respect kunnen tonen naar elkaar. Dit wil ik met mijn muziek allemaal zo groot mogelijk zien op te pakken en dit lukt me al aardig qua media aandacht op dit moment.
 
Mijn bedoeling is door te gaan met mijn muziek en langs scholen gaan. Ik wil bij zoveel mogelijk mensen mijn teksten en boodschappen over respect hebben voor elkaar bekend maken. Waarom? "Iedereen als artiest wil dat toch?"
Omdat ik er van overtuigd ben dat ik met mijn levensverhalen en ervaringen mensen kan laten zien dat we met respect met iedereen om moeten gaan en wat er kan gebeuren als je dit niet doet. Al help ik maar 1 persoon. Die is me dit meer dan waard! Ik heb het pesten ook opgepakt met feiten in het nummer vertrouwen verloren: 
 

 
Media bereik tot nu toe:
Televisie:
RTL4: In juni in het programma 'Ik kom bij je eten'
Manbijthond: Uitzending van 17 april. Klik hier voor de uitzending
Omroep Flevoland: Uitzending van 15 maart. Klik hier voor de uitzending  
 
Kranten:  
Flevokrant                  
Flevocourant      
Stentor            
  
Radio:
Pingfm
Radio2
RadioNOP
 
Websites:
Bolwerken                                                 
  
23 juni heb ik een optreden in Utrecht waar ook veel media aanwezig is. Hier zal ik met een dansgroep (Breakdancers) laten zien en horen dat je samen sterker staat als iedereen er bij hoort!
Dit zal worden uitgevoerd met een dansshow in combinatie met mijn rap over respect. Dit is dus mijn 1e optreden en dit heb ik in 2 maanden al bereikt. Hier zullen ook bekende rappers aanwezig zijn.
 
Dit heb ik 2 maanden geleden op gezet, toen was ik nog aan het werk als stratenmaker... En nu ben ik me 100% aan het inzetten om dit door te zetten en ik ben er van overtuigd dat me dit gaat lukken!
  
Patrick Ekkebus
Artiesten naam: Noxorion
patrick_ekkebus@hotmail.com
 
Op alle social media te vinden onder de naam Noxorion
 
Noxorion ~ Muziek met een boodschap.
 

bron: Landelijke Redactie
woensdag 09 mei 2012
reacties
geen reacties


reageer
ik ben een van jaar

titel

Geef hieronder je e-mailadres op. Je ontvangt dan bericht als anderen reageren op deze discussie.


Je krijgt geen andere e-mails en afmelden is simpel.
  iconverzenden  
Waarom staat mijn reactie niet gelijk online?
Je reactie wordt, voordat deze wordt geplaatst op de site, goedgekeurd door de beheerders. Deze komt dus niet direct online.
 
Cookies | Denk mee | Contact | Colofon | Proclaimer | print deze pagina