<< terugJe bent nu hier : Home * Nieuws

zoeken in de site
Mijn foto op internet
Waarom niet, hoor ik je denken. Nou, internet is niet zo veilig als je denkt. Iedereen kan er alles opzetten, maar ook iedereen kan alles kopiëren! Dus ook jouw foto’s!

Altijd leuk foto’s van je vakantie/vrienden/jezelf op Facebook, Hyves of Twitter plaatsen, maar denk je er wel eens over na welke foto’s je wel en welke foto’s je niet online moet zetten? Foto’s van jezelf met weinig bedekkende kleding aan, is dat wel verstandig om op het internet te plaatsen? Bedenk sowieso dat de hele wereld jouw foto kan zien als je het op internet plaatst. Ook als je je foto’s  alleen zichtbaar hebt voor je vrienden op Facebook/Hyves geeft dat niet de zekerheid dat het 100% veilig is. Zij kunnen je foto’s kopiëren en ergens anders op internet plaatsen of aan andere mensen laten zien. Als je foto’s eenmaal op internet staan kan iedereen ze gebruiken. En dus ook misbruik van kan maken. Dit gebeurt steeds vaker en is makkelijker dan je denkt. In het filmpje hieronder een waar gebeurd verhaal over een meisje van wie haar foto’s zijn misbruikt die ze op internet had geplaatst. Vind hier meer informatie over veiligheid op het internet.

 

 

Foto: Soil-Net


bron: Sjoske
donderdag 26 april 2012
reacties
geen reacties


reageer
ik ben een van jaar

titel

Geef hieronder je e-mailadres op. Je ontvangt dan bericht als anderen reageren op deze discussie.


Je krijgt geen andere e-mails en afmelden is simpel.
  iconverzenden  
Waarom staat mijn reactie niet gelijk online?
Je reactie wordt, voordat deze wordt geplaatst op de site, goedgekeurd door de beheerders. Deze komt dus niet direct online.
 
Cookies | Denk mee | Contact | Colofon | Proclaimer | print deze pagina