<< terugJe bent nu hier : Home * Nieuws

zoeken in de site
Kindermishandeling 2.0 – deel II : Laat daar maar staan ja…
Na het rare bericht over de Franse ouders die hun kind lieten opdraaien voor hun eigen verkeersboetes hebben we weer een interessant bericht in de categorie “je kunt je kind ook bij het grof vuil zetten”.

 

Deze keer is het misschien nog wel een tikkie erger omdat het niet om zomaar ouders gaat, maar om de baas van Engeland (je ziet 'm op de foto).

 

De premier van Engeland had op zondag gezellig met zijn eigen gezin en vrienden met kinderen bij een pub gegeten. Wel leuk dat zo’n belangrijke man gewone dingen doet op zondag, toch? Maar zo gewoon eindigde het etentje niet, want na de lunch ging de familie van de premier in twee auto’s naar huis en vergaten ze hun dochter van 8 mee te nemen!

 

Papa zat met zijn lijfwachten in enorme auto nummer één en mama zat met hun andere kind in de tweede auto. Ruimte genoeg dus en zelfs een chauffeur om de boel veilig thuis te krijgen. Maar het meisje van acht werd mooi vergeten.

 

Ik hoop maar dat paps een biertje te veel op had tijdens de lunch, anders is dat toch geen goede reclame als premier. Ja hoor, mensen, een land besturen lukt me prima. Alleen mijn eigen kind mee naar huis nemen vind ik echt een te moeilijke taak…

 

Foto: Jim Millen


bron: Sanne
maandag 11 juni 2012
reacties
geen reacties


reageer
ik ben een van jaar

titel

Geef hieronder je e-mailadres op. Je ontvangt dan bericht als anderen reageren op deze discussie.


Je krijgt geen andere e-mails en afmelden is simpel.
  iconverzenden  
Waarom staat mijn reactie niet gelijk online?
Je reactie wordt, voordat deze wordt geplaatst op de site, goedgekeurd door de beheerders. Deze komt dus niet direct online.
 
Cookies | Denk mee | Contact | Colofon | Proclaimer | print deze pagina