<< terugJe bent nu hier : Home * Nieuws

zoeken in de site
Je kunt je kind ook bij het grof vuil zetten!
In de categorie “kindermishandeling 2.0” valt wat twee Franse ouders met hun lieve kleine kleuter hebben gedaan.

Ze deden hem geen pijn of scholden hem niet uit… maar mishandeling is het zeker.

 

In Frankrijk is het mogelijk om een auto op de naam van een jongere onder de 18 te zetten, eigenlijk is dat voor jongeren van 16 en 17 die hun proefrijbewijs hebben. Maar  je kunt dus ook je auto op de naam van een jochie van vier laten zetten.

 

Een auto op je naam als je nog maar een kleuter bent is op zich niet erg. Maar paps en mams gebruiken hun zoon om verkeersboetes te ontduiken! Dan ben je dus vier jaar oud en heb je ineens ruim 70 boetes op je naam staan… die je later als je groot bent lekker mag betalen. Er staat nu al een bedrag van ongeveer 23.000 euro op hem te wachten.

 

Omdat de ouders wettelijk geen eigenaar zijn van de auto moet de kleuter opdraaien voor de misdragingen van zijn vader en moeder. En die hebben het er lekker van genomen… Zo hebben ze jarenlang gratis 250 km/u gereden op de snelweg, zijn ze vrolijk doorgereden bij alle tolpoortjes, parkeerden ze rustig dubbel zonder kaartje om op bezoek te gaan bij tante Sjaan en nog veel meer ongein. Over de rug van je eigen kind!

 

Toegegeven: het is een origineel idee. Maar ik vind het eigenlijk net zo erg als je kind slaan, vernederen en uitschelden…

 

Foto: dsevilla


bron: Sanne
woensdag 23 mei 2012
reacties
geen reacties


reageer
ik ben een van jaar

titel

Geef hieronder je e-mailadres op. Je ontvangt dan bericht als anderen reageren op deze discussie.


Je krijgt geen andere e-mails en afmelden is simpel.
  iconverzenden  
Waarom staat mijn reactie niet gelijk online?
Je reactie wordt, voordat deze wordt geplaatst op de site, goedgekeurd door de beheerders. Deze komt dus niet direct online.
 
Cookies | Denk mee | Contact | Colofon | Proclaimer | print deze pagina