<< terugJe bent nu hier : Home * Nieuws

zoeken in de site
Ik mis je!
Misschien is er in jouw omgeving wel iemand overleden die je dierbaar is. En heb je moeite met het verwerken van het verdriet? Dit kan je helpen bij het verwerkingsproces.

Het kost tijd om het verdriet van het verlies van een dierbare te verwerken. Het maakt niet uit hoe lang je aan het rouwen bent. Iedereen heeft zijn eigen tempo. Het is moeilijk om naar school te gaan, met vrienden leuke dingen doen en tegelijkertijd je verdriet te verwerken. Tijdens het rouwen kan je jezelf afvragen: Hoe moet ik verder leven zonder mijn vader of zus? Waarom doet het zo’n pijn? Waarom begrijpt niemand mij?

 

Misschien vind je het fijn om een plek te hebben waar jij je ervaring en gevoelens kwijt kunt en ook die van anderen kunt lezen. Zo weet je dat je niet de enige bent en hoe anderen met het verlies omgaan. Op www.doodgewoon-online.nl kan je je verhaal kwijt en kan je chatten met jongeren die hetzelfde hebben meegemaakt. Ook kan je een kaarsje aansteken voor je dierbare als herdenking.

 

Heb jij zelf geen sterfgeval van een dierbare meegemaakt, maar je beste vriend(in) wel en weet je niet of je hier met hem/haar over kan praten? Kijk hier voor een aantal tips. 

 

Foto: Frank's


bron: Sjoske
donderdag 10 mei 2012
reacties
geen reacties


reageer
ik ben een van jaar

titel

Geef hieronder je e-mailadres op. Je ontvangt dan bericht als anderen reageren op deze discussie.


Je krijgt geen andere e-mails en afmelden is simpel.
  iconverzenden  
Waarom staat mijn reactie niet gelijk online?
Je reactie wordt, voordat deze wordt geplaatst op de site, goedgekeurd door de beheerders. Deze komt dus niet direct online.
 
Cookies | Denk mee | Contact | Colofon | Proclaimer | print deze pagina