<< terugJe bent nu hier :

zoeken in de site
Ga naar het forum

  13 jaar
country muziek

ik hou heel erg van country muziek en ik speel/produceer en zing ook veel country muziek met mij vader ook heel vaak liedje. maar in nederland zijn er weinig mensen die country muziek leuk vinden. maar wat vinden jullie van country muziek  

gepost op dinsdag 22 november 2011  [18:57 uur]

laatste reactie onder Reageer op deze ervaring
reacties

  17 jaar
mm

ik hou niet echt van country maar er is zeker een publiek voor jou, ik denk vooral in boeren dorpen houden ze van country 

gepost op maandag 28 november 2011  [20:57 uur]

  17 jaar
country

Hou van veel soorten muziek maar ook van country,vooral uit de jaren '70. The juds,Dolly Parton,Johnny Cash,Willy Nelson,noem maar op maar ook onze hollandse Ilse de Lange zing prachtige countrynummers. Country is dus al jaren populair,soms een beetje op de achtergrond en ineens komt het weer in opmars.Maar goede country blijft altijd. Dus doorgaan met deze muziek en mischien horen we nog wel eens van je.IK HOU VAN COUNTRY DUS.

gepost op dinsdag 29 november 2011  [17:46 uur]

  13 jaar
hou van country muziek.

ik zing zelf ook country muziek, mijn grootse voorbeeld is josh turner maar ik vind justin moore en brad paisley ook heel goed . en wie die van jou  

gepost op dinsdag 13 december 2011  [21:08 uur]

  14 jaar
leuk!

haha country is echt heel leuk vind ik! ik kan ook jodelen en er zijn ook een paar jodelcountry liedjes. ik vind het zo lekker cowboy achtig klinken hihi (:

gepost op zaterdag 26 mei 2012  [09:19 uur]

  16 jaar
no life without country!

Ik vind het echt geweldig, maar als je in. Nl country muziek zecht denkt iedereen aan john denver johnny cash dolly .... etc maar ik heb het uitgeprobeerd en zeker meer dan 90% dacht dat keith urban rock was en wisten niet wat voor stijl de liedjes van justin moore, lady antebelum, thompson square en big & rich waren, natuurlijk heb ik ze niet de liedjes laten horen zoals raise the barn tonight en this iz country music maar toch. Een heleboel mensen hebben een verkeerd beeld bin wat nu country music is. Kijk maar eens naar taylor swift er waren serieus gewoon mensen die dachten dat het pop oa, ok het gaat wel die richting op maar de tekst bc is nog gewoon country style. Laat mensen kennis maken met modernere country songs en het zal vast een verschil uitmaken, ff nog ik kleed ne altijd als country boy met buckle laarzen en hoed k word er soms door uitgelagen maar het maakt me niks uit. Take country away take away my soul
gepost op zondag 28 oktober 2012  [09:16 uur]

  12 jaar
Country

Hey!
Het maakt echt niet uit wat andere vinden en daar moet je je ook niets van aantrekken! Wel als ze het leuk vinden natuurlijk!
X
gepost op dinsdag 06 november 2012  [19:34 uur]

  14 jaar
Love it!

Ik hou super veel van country (en van zingen!)
Ga door met country zingen veel mensen waarderen het!
gepost op donderdag 27 februari 2014  [18:16 uur]

  16 jaar
Ik reageer wel een beetje heel laat haha, maar ik ben dol op country muziek en ik zou ook wel graag willen dat we een groter publiek hadden dat van countrymuziek hield zodat de country zangers ook eens een keer naar Nederland komen !
en verder past country heel erg goed bij mijn stem, ik zing namelijk met name alleen country eigenlijk.
ik ben dol op Keith Urban, Tim McGraw, Carrie Underwood en Miranda Lambert en mijn lievelingslied: sweet home Alabama.
gepost op maandag 16 juni 2014  [21:05 uur]
Reageer op deze ervaring
ik ben een van jaar

jouw reactie

Wil je bericht krijgen als anderen reageren op deze post?
Vul dan je mailadres in (niet zichtbaar voor anderen)  iconverzenden  
Forumregels

Dit forum is voor jongeren van 10 tot 23 jaar.

 

Waarom staat mijn reactie niet direct online?

Je reactie wordt eerst goedgekeurd door de beheerders. Op werkdagen duurt dat maximaal een uur. 's Avonds en in het weekend iets langer.

 

Wat mag niet?

Iemand uitschelden, dates, discrimineren, onnodige uitgebreide beschrijvingen van seksuele handelingen, reageren vanuit je beroep als hulpverlener/arts, reclame maken of zelf iets verkopen, persoonlijke gegevens (bv. naam, mailadres, msn) van jezelf of anderen plaatsen.

 

Kortom: probeer het vooral leuk en netjes te houden. RESPECT RULES!

  

Klik hier voor de uitgebreide versie van de huisregels.

 

 
Cookies | Denk mee | Contact | Colofon | Proclaimer | print deze pagina